6945973988 Φύσσες, Περιβόλια, Λευκάδας tasosmal22@gmail.com
hero image
 
 
     
  Ανακύκλωση Λευκάδας
Ανακύκλωση & Εμπόριο Παλαιών Μετάλλων & Σκραπ


Η εταιρεία ανακύκλωσης παλαιών μετάλλων Ανακύκλωση Λευκάδας προσφέρει από το 2018 προηγμένες υπηρεσίες συλλογής και μεταφοράς μετάλλων όλων των ειδών και σκραπ.

Με έμπειρο προσωπικό και ένα στόλο σύγχρονων οχημάτων και μηχανημάτων είμαστε σε θέση να προσεγγίσουμε σε κάθε σημείο της Λευκάδας ώστε να παραλάβουμε το υλικό προς ανακύκλωση και να το μεταφέρουμε σε συνεργαζόμενο κέντρο ανακύκλωσης ή όπου αλλού επιθυμείτε.
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Ο ρόλος της ανακύκλωσης
 
     
 
Θεωρούμε τη διαδικασία της ανακύκλωσης υψίστης σημασίας για τη διατήρηση των φυσικών πόρων και τη μείωση του αποτυπώματος του ανθρώπου στο περιβάλλον.
 
Για το λόγο αυτό, οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας συλλογής και μεταφοράς μετάλλων και σκραπ προς ανακύκλωση είναι πολύ σημαντικές για την προστασία του πλανήτη και των επόμενων γενεών.
 
 
     
 
 
 
 
     
  Ολοκληρωμένες υπηρεσίες


Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες και επιχειρήσεις σε όλη τη Λευκάδα προσφέροντας υπηρεσίες με ταχύτητα, ασφάλεια και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
     
 
 
     
 
     
  ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ


Διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις για τη διεκπεραίωση των εργασιών μας, λειτουργώντας σύμφωνα με τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Τα υλικά ζυγίζονται, αξιολογείται η αξία τους και η πληρωμή γίνεται άμεσα και τοις μετρητοίς.

 
 
     
 
     
 
 
 
     
  Επικοινωνήστε μαζί μας
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6945973988